ZDF Umwelt bodemanalyse duitse akkerbouw - Agrisem Nederland
759
post-template-default,single,single-post,postid-759,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ZDF Umwelt bodemanalyse duitse akkerbouw

De Filosofie van Agrisem is, de rijke bovenlaag beschikbaar behouden tijdens grondbewerking voor de eerste groeimomenten van het ontkiemende gewas en in vervolg van het groeiproces van het gewas. Hierdoor krijgt het aankomende gewas een extra goede start om zo de droge of natte weersmomenten goed te kunnen doorstaan. Het gewas zal naar gelang de doorlaatbaarheid (drainage- en/of capilarewerking) van de bodem de weer beïnvloedingen beter het hoofd kunnen bieden. De grondbewerking machines die Agrisem op de markt heeft gebracht zijn op deze argumenten door Agrisem ontwikkeld. Hierdoor is het mogelijk om de bodem zo optimaal te bewerken en verzekerd te zijn van hoge opbrengsten.

De experts zijn ook in Duitsland van mening dat diep onderwerken van een goede toplaag niet bevorderlijk is voor het gewas. Film Uitleg Duitse expert  Herr A. Deanecke.

Combiplow en Dom Gold 1

agrisem combiplow

agrisem-nederland

 WhatsApp chat