ZDF Umwelt bodemanalyse duitse akkerbouw - Agrisem Nederland
759
post-template-default,single,single-post,postid-759,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ZDF Umwelt bodemanalyse duitse akkerbouw

De Filosofie van Agrisem is, de rijke bovenlaag beschikbaar behouden tijdens grondbewerking voor de eerste groeimomenten van het ontkiemende gewas en in vervolg van het groeiproces van het gewas. Hierdoor krijgt het aankomende gewas een extra goede start om zo de droge of natte weersmomenten goed te kunnen doorstaan. Het gewas zal naar gelang de doorlaatbaarheid (drainage- enof capilarewerking) van de bodem de weersbeinvlöedingen beter het hoofd kunnen bieden. De grondbewerkings machines die Agrisem op de markt heeft gebracht zijn op deze agrumenten door Agrisem ontwikkeld. Hierdoor is het mogelijk om de bodem zo optimaal te bewerken en verzekerd te zijn van hoge opbrengsten.

Ook in duitsland is men van mening dat diep onderwerken van een goede toplaag niet bevordelijk is voor het gewas. Film Uitleg Duitse expert  Herr A. Deanecke.

Combiplow en Dom Gold 1

agrisem-nederland

 WhatsApp chat